Străzile Caraiman şi Lăcrămioarelor vor fi modernizate

În cadrul ședinței organizate vineri, 27 aprilie, consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici rezultaţi din studiile de fezabilitate pentru modernizarea a 2 străzi din municipiul Oradea: Caraiman și Lăcrămioarelor. Ambele străzi se află în zona nordică a municipiului Oradea, într-un perimetru mărginit de calea ferată, Bulevardul Ștefan cel Mare, strada Teodor Neș si strada Milcovului, strada Caraiman fiind perpendiculară pe Bulevardul Ștefan cel Mare.

În ceea ce privește lucrările care vor fi realizate, acestea prevăd lucrări de asfaltare, realizare borduri, trotuare, accese precum și realizarea canalizărilor pluviale necesare. Valoarea totală estimată a lucrărilor în cazul străzii Caraiman este de 252,30 mii lei, pentru strada Lăcrămioarelor este de 490.62 mii lei, iar durata de execuție este de două luni în cazul fiecărei străzi menționate.

În perioada imediat următoare, Primăria Oradea va elabora proiectul tehnic și va obține autorizațiile necesare pentru realizarea lucrărilor de modernizare a celor două străzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 63