Streed Food Festival revine in Oradea la acest sfarsit de saptamana

In perioada 18 – 21 mai, revine la Oradea pentru a doua oară: Street Food Festival, o inițiativă lansată de agenția clujeană Why Not Us. Acesta va așeza municipiul Oradea din nou pe harta celor mai importante festivaluri de street-food din lume, sub recomandarea lui Chef Foa, care va fi și în acest an imaginea festivalului.

Marti, 16 mai a fos organizata o comferinta pentru a oferi detalii legate de festival, care este susținut de către Primăria Oradea prin Asociația de Promovare a Turismului din Oradea și Regiune (APTOR).

Astfel, la fel ca in edițiile anterioare, Street Food Festivalul din Oradea va aduce în fața orădenilor produse delicioase din bucătăria românească și internațională, diverse sortimente de bere artizanală, cocktailuri creative și vinuri alese, muzică de calitate a trupelor de jazz, blues și world music din România și străinătate, precum și Cinema Outdoor, Kids Zone, respectiv activități interactive.

Festivalul va fi inaugurat joi, 18 mai ora 12.00, urmând ca joi și vineri să fie deschis între orele 12.00 – 23.00, iar sâmbătă și duminică între 10.00 și 23.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 84