Studiul de fezabilitatea pentru noua Sala de Sport Polivalenta a Oradiei, a fost aprobat

 

proiect-sala-polivalenta-bihoreanul 

Studiul de fezabilitate a noii sali de sport polivalente din Oradea, cea mai importanta etapă din cele care trebuie parcurse în faza de realizare a documentelor prevăzute de lege, a fost aprobat in data 15 noiembrie 2016 de catre Comisia tehnico-economica a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice .

Pana la sfasitul lunii noiembrie, o comisie interministerială urmeaza să avizeze acest studiu, avizul fiind obligatoriu în vederea emiterii hotărârii de guvern prin care se vor aproba indicatorii tehnico-economici ai acestei investiţii. Asadar, Hotararea de guvern ar putea fi trimisa pana la sfarsitul lunii decembrie, iar incepand cu luna ianuarie a anului viitor, Comisia Nationala de investitii sa inceapa procesul de licitatie pentru inceperea lucrarilor.

Terenul pentru sala de sport polivalentă este pus la dispoziţie de Primăria Oradea, amplasamentul fiind situat în imediata vecinătate a Campusului Universitar al Universităţii Oradea. Termenul pentru finalizarea investiţiei este de 2 ani de la începerea lucrărilor.Noua sală de sport polivalentă va avea o capacitate de 5000 locuri, din care 3600 în gradene fixe şi 1400 în gradene retractabile. Valoarea totală a investiţiei este depeste 22 de milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 82