SUA ameliorează interdicția de export pentru petrol

3e66c989-748e-4bc6-8e89-9a88a198bdb8

Autoritățile americane pot să lucreze în continuare, perioada de reabilitare se prelungește până în 22 decembrie. Pentru industria americană de petrol acesta este un motiv de bucurie, pentru că pot să exporte din nou aurul negru.
Liderii din Congresul american s-au pus de acord cu privire la un pachet de taxe și cheltuieli, prin care se utilizează și interdicția asupra exporturilor de petrol.

Cu acest compromis este evitată în același timp închiderea unor autorități guvernamentale, pentru care perioada de obținere a autorizației expiră joi la ora 00:01. Cu o prelungire pe termen scurt până la 22 decembrie se va mai câștiga ceva timp, pentru a trece legislația prin ambele camere ale Parlamentului.

O parte importantă a acordurilor este ridicare interdicției de export la petrol, în vigoare de peste 40 de ani. Acesta reprezintă un pas istoric și reflectă schimbările drastice din mediul politic precum și modificările economice prin boom-ul industriei petroliere americane.

Republicanii și industria petrolieră au sărbătorit această decizie. Ea a fost atinsă prin concesiile republicanilor în privința protecției mediului și surselor de energie regenerabilă, precum și beneficii fiscale pentru producătorii de energie solară și eoliană, care au fost cerute de democrați.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/USA-kippen-Exportverbot-fuer-Oel-article16581351.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 87