SUA FLORI DE CIRES

  • darlene-yarrington-fredericksburg-virginia-has-her-picture-taken-famed-cherry-blossoms-alongFestivalul „ Cherry Blossom” din Washinghton aduna vizitatori din intreaga lume

 

Festivalul numit „ Flori de cires”, organizat in fiecare primavara la Washinghton, a atras si in acest an vizitatori din intreaga lume. Festivalul este cunoscut ca fiind punctul culminant al festivitatilor de primavara organizate in SUA.

 

Acesta dateaza din anul 1912, cand Prima Doamna Helen Herron Taft impreuna cu vicontesa Chinda, sotie de ambasador japonez, au plantat primii trei ciresi din Japonia, de-a lungul malului de nord al Bazinului Tidal din West Park Potomac, Washinghton; pentru a celebra  prietenia de durata dintre cele doua natiuni. In fiecare an de atunici, Festivalul National, Blossom Cherry, este celebrat in capitala americana ca un memento de prietenie intre popoarele celor doua natiuni.

 

Ca parte a festivitatilor, mai multe evenimente sunt efectuate pentru a promova arta si cultura traditionala contemporana, precum si frumusetea naturala si spiritul de comunitate. Mii de oameni viziteaza in fiecare an Washingtonul pentru a lua parte la aceste evenimente.

http://www.ibtimes.co.uk/cherry-blossom-2014-peak-bloom-washington-attract-visitors-around-world-1444887

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1