Subaru recheamă peste 1 milion de mașini

2-format2114

Subaru recheamă peste 1 milion de mașini
O nouă rechemare masivă în industria auto. De data aceasta, peste un milion de automobile marca Subaru, în atelierele din întreaga lume. În Germania sunt afectate 52.000 de mașini. Producătorul este preocupat de dispozitivele de frânare.

Compania japoneză Fuji Heavy Industries trebuie să aducă înapoi în întreaga lume 1.180.000 de autoturisme marca Subaru datorită problemelor cu dispozitivele de frânare. Sarea folosită la îndepărtarea zăpezii poate induce coroziune asupra conductelor de frână, conform declarațiilor de vineri ale grupului. Cu toate acestea, nu există încă rapoarte ale unor accidente.

În Germania sunt afectate, conform relatărilor 52.000 de autoturisme. Iar în America sunt prezente cele mai multe autovehicule afectate, cu un număr total de 660.000 de autovehicule, alte 250.000 în restul țărilor europene și 150.000 în China.

Industria este lovită recent de tot mai multe astfel de rechemări. Datorită unor airbag-uri defecte provenite de la furnizorul comun Takata, liderul mondial de pe piață, Toyota, împreună cu Honda, Nissan și Mazda au început retragerile anul trecut și au luat în service milioane de mașini.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Subaru-ruft-mehr-als-eine-Million-Autos-zurueck-article13147731.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =