Subway trebuie să își măsoare sandwich-urile

AP-64632116731

Subway trebuie să își măsoare sandwich-urile

Lung de un picior sau doar o jumătate? Această posibilitate de alegere există pentru clienți la lanțul de fast-food Subway. Dar dacă franzelele nu au lungimea necesară, atunci apar probleme. Clienții le pot măsura acum la ghișeu.

Angajații lanțului de sandvich-uri Subway din SUA trebuie ca pe viitor să aibe un liniar în mână: la dorința clienților aceștia trebuie să poată confirma faptul că sandvișul Subway are în mod real, precum spune reclama companiei, 6 sau 12 inchi în lungime (15 sau 30 de centimetri).

Pentru o astfel de procedură s-au pus de acord părțile în fața unei curți din Milwaukee (Wisconsin), ca rezultat al unui proces colectiv intentat de clienții Subway. Decizia corespunzătoare ar trebui să intre în aplicare din 15 ianuarie anul viitor.

În reglementările procedurii se spune că toate filialele Subway din SUA trebuie acum să utilizeze un instrument de măsurare, pentru a asigura faptul că, pâinile vândute clienților au cu siguranță 6 sau 12 inchi. În fiecare lună sediul central al firmei trebuie să preia cel puțin zece mostre din aceste franzele și să le măsoare dimensiunile. Angajații trebuie de asemenea instruiți să respecte noile reguli.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Subway-muss-Sandwiches-nachmessen-article16189276.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 25 =