SUCCES LA BURSA

Snapshot 2014-03-29 19-15-40

AJOFM, SUCCES LA BURSA

Peste 2000 de bihoreni au participat la Bursa generala a locurilor de munca BihorVineri 28 martie, a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, Bursa generala a locurilor de munca Bihor; organizat  cu sprijinul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Bihor (AJOFM Bihor).

Cele mai multe locuri de munca, puse la bataie de catre companii, s-au inregistrat in acest an, peste 887 de locuri vacante au figurat in registrul  AJOFM Bihor.Numarul mare de persoane participante, peste  2000, explica faptul ca Bihorenii  au initiativa si vor sa munceasca. Media de varsta majoritara  a fost cuprinsa  intre 30 -40 de ani; dar pe langa acestia si-au exprimat dorinta de ocupare a unui loc de munca tineri studenti sau absolventi de facultate.

SC. Faist Mekatronic SRL s-a aflat in fruntea topului cu cele  mai multe locuri disponibile. Aceasta  a pornit cu un numar de 90 de locuri, dintre care 60 pentru functia de operator productie. Urmatoarea in top, s-a inregistrat SC. Gigroup SRL cu 80 de locuri disponibile.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……….am studiat foarte atent sa vad daca la aceasta bursa a locurilor de munca s-a  oferit un post de pilot..si am inteles de ce nu…..

Pilot catre turnul de control:

– Comunicati va rog ora locala.

– Cine intreaba?

– Conteaza?

– Daca esti U.S. Air Force e sixteen hundred.

Daca esti British Airways e 4 PM.

Daca esti Lufthansa e 16:02:33,

iar daca esti Tarom, e joi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 30 =