Succesul este la degetul tău mic dacă aplici aceste 9 lucruri

tee_major_72983

Antrenând cei mai buni militari din lume pentru a fi mai puternici şi încrezători, Tee Major ştie ce necesită succesul şi-şi împarte cu noi secretele aici. Antrenând elita celor mai buni din serviciul militar, atleţi profesionişti, olimpici, executivi şi celebrităţi, Tee Major cunoaşte succesul şi este o forţă ce merită a fi socotită.

Dezvoltând nutriţia şi programul de exerciţii care a construit putere şi încredere peste tot în lume, el este urmărit de peste 300.000 de fani pe Facebook şi 150.000 de înscrişi pe YouTube cu peste 15 milioane de vizualizări. Odată ce-l vezi pe acest jumătate om, jumătate maşină făcând 19 variaţii de flotare, vei înţelege de ce. Rămâi mască.

• Cunoaşte-ţi DE CE-ul.
Oamenii nu cumpără ce faci. Cumpără motivul din spate, DE CE-ul tău. Când fiecare companie de pe planetă îţi spune ce vând ei şi cum poţi cumpăra, oamenii şi companiile de succes împărtăşesc cu tine motivele pentru care fac ceea ce fac şi de ce e important să fii parte. Comunică-ţi pasiunea şi DE CE-ul.

• Practică disciplina.
Oamenilor de succes le place să-şi pună ziua în mişcare înaintea unei competiţii, aşa că se trezesc dimineaţa devreme şi se apucă de treabă. De asemenea, citesc de la 30 la 60 de minute pentru a-şi menţine minţile active şi pline de noi idei. Prioritizează şi-şi scriu pe foaie sarcinile zilnice, pe care le completează, şi îşi vizualizează obiectivele ca fiind îndeplinite. Rezultatele şi ratele crescute de succes sunt previzibile – şi totuşi, acestea presupun, constant, disciplină.

• Nu fă presupuneri.
Când faci presupuneri, de fapt, aduci în dicuţie interpretări greşite şi poţi crea o mare dramă. Oamenii au tendinţa de a face presupuneri ori pentru că sunt prea aroganţi, ori pentru că le e teamă să clarifice. Apoi îşi creează în minte o naraţiune pentru a le face credibile, când, de fapt, s-ar putea să nu fie deloc. Oamenii de succes ştiu că e întotdeauna mai bine să pui întrebări de clarificare şi să eviţi toată această suferinţă inutilă.

• Păstrează lucrurile simple.
Leonardo da Vinci spunea: Simplitatea este cea din urmă sofisticare. Când lucrurile sunt simple, ele pot fi uşor explicate, atinse şi replicate. Dacă nu poţi explica ceva, atunci nu-l înţelegi pe deplin. Oamenii de succes menţin lucrurile simple, astfel încât toată lumea să poată înţelege.

• Exersează-ţi atât mintea cât şi trupul.
Cei mai mulţi oameni de succes exersează zilnic, în mod special dimineaţa. Începând ziua cu exerciţii fizice, îţi creşti nivelul de energie şi sentimentul de împlinire, şi previi tendinţa de a adormi mai târziu în timpul zilei/nopţii. Oamenii de succes înţeleg, de asemenea, că sănătatea mentală este la fel de importantă şi că dimineaţa poate fi un timp perfect pentru a medita şi a practica vizualizarea. A lua câteva minute pentru a vizualiza succesul zilei tale dinainte să se fi întâmplat îţi va îmbunătăţi starea şi perspectiva asupra zilei tale.

• Ai grijă de gândurile, vorbele şi faptele tale.
Un proverb chinez spune:

„Ai grijă de gândurile tale, căci ele vor deveni cuvintele tale. Ai grijă de cuvintele tale, căci ele vor deveni acţiunile tale. Ai grijă de acţiunile tale, căci ele vor deveni obiceiurile tale. Ai grijă de obiceiurile tale, căci ele vor deveni caracterul tău. Ai grijă de caracterul tău, căci el va deveni destinul tău.”

Oamenii de succes sunt conştienţi de reacţia în lanţ care porneşte de la gândurile lor. Gândesc înainte de a vorbi, discută şi evaluează înainte de a acţiona şi-şi dezvoltă obiceiuri sănătoase care construiesc un caracter puternic şi duce la mai mult succes. Afirmaţiile pot fi o unealtă puternică în a practica noi moduri de a gândi.

• Nu lua lucrurile personal.
Oamenii de succes ştiu că tot ce se întâmplă în jurul lor, cât şi acţiunile celorlaţi nu sunt controlabile. Suntem cu toţii indivizi trăind într-o societate colectivă şi fiecare persoană îşi trăieşte propria ei „lume de vis”. Ceea ce oamenii spun şi fac, opiniile lor, n-au nimic de-a face cu tine. Le creează în concordanţă cu realitatea pe care şi-au făurit-o pentru ei înşişi. Dacă nu iei lucrurile personal, eşti imun la energia distructivă şi suferinţa pe care ceilalţi o pot arunca către tine. Nu eşti responsabil pentru alegerile altora, doar pentru ale tale. Oamenii de succes înţeleg asta şi astfel sunt mult mai puţin răniţi de gândurile lipsite de grijă, cuvintele sau acţiunile celorlalţi.

• Deconectează-te.
Mintea, corpul şi spiritul tău au nevoie de odihnă şi relaxare. A te deconecta de la muncă şi tehnologii este necesar pentru a face asta. A-ţi dedica timp fără dispozitive, Wi-Fi, email sau reţele sociale este cheia. A-şi crea acest timp este important pentru oamenii de succes şi chiar şi-l fac.

• Fii conştient că sistemele construiesc succesul.
Oamenii de succes inventariază proactiv sarcinile pe care le au de îndeplinit. Indentifică activităţile pe care doar ei le pot face şi unde pot aduce valoare unică. Pentru alte lucruri, au realizat că este mai rapid şi eficient să delege sau să externalizeze, ceea ce şi fac. Sparg sarcinile în paşi şi procese care pot fi făcute rapid şi eficient şi chiar le replică, dacă este necesar. Dezvoltarea de sisteme care construiesc pe punctele tale forte şi talentele unice creează succes,

Chiar dacă aceste idei nu-ţi vor aduce schimbarea de 360 de grade precum Tee Major, îţi vor aduce succesul în orice eşti pasionat. Priveşte-ţi viaţa la 360 de grade şi vezi ce fel de schimbări poţi face pentru a-ţi crea propriul succes. Începe cu paşi mici, chiar dacă eşti pe genunchi. Îţi va construi muşchii de care ai nevoie pentru a-ţi da spirijinul necesar în succesul pe care doreşti să-l creezi.

http://www.inc.com/jessica-zemple/success-is-at-your-fingertips-if-you-do-these-9-things.html?cid=em01011week49day01a

One thought on “Succesul este la degetul tău mic dacă aplici aceste 9 lucruri

  1. Pingback: De ce isi dau demisia cei mai buni angajati, oamenii nu părăsesc locurile de muncă, ei părăsesc managerii | scurt si la obiect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 70