Succesul peste noapte este un mit: Aici sunt 4 moduri de a persista

Când oamenii văd succesul din exterior, ei nu se gandesc prea des la viziunea și persistența necesară pentru a ajunge acolo. In schimb, s-ar putea sa atribuie acest succes pe seama de noroc sau coincidenta.

Chiar daca atingerea succesului pare a cere un drum lung si obositor, acești patru pași te pot ajuta să pastrezi cursul obiectivelor si sa creezi o bază solidă pentru viitorul tau success.

  1. Rămâi fidel viziunii tale, chiar dacă nimeni nu o accepta.

Vei experimenta triumfuri, dar nici o poveste de succes nu este lipsită de provocările sale. Chiar dacă nimeni nu înțelege ceea ce încerci să faci, ramai la viziunea pe care ai creat-o atâta timp cat tu încă mai crezi în ea. Aminteste-ti, cele mai multe vizionari sunt înaintea timpului lor, și multe întreprinderi nu reușesc pur și simplu pentru că piața nu este destul de pregătită să îmbrățișeze ofertele lor.

Nu e un lucru rău să ai câțiva oameni în jur care nu văd cu claritatea viziunea ta, mai ales în stadiile incipiente. Dar, asigura-te că ei pun întrebări bine gândite, care te vot ajuta să clarifici în continuare obiectivele și strategiile.

  1. Urmăreste fiecare ,,nu’’ și învața din el.

Cuvantul ,,nu” , nu înseamnă neapărat niciodată. De multe ori un ,,nu” este chiar acum. Fiecare vânzare sau aprobare poate fi o luptă. De fapt, 80 la suta din perspective refuza o ofertă de patru ori înainte de a accepta o propunere; persistența plătește datoriile.

Utilizeaza eșecurile ca motivație și foloseste ceea ce înveti din ele epentru a îmbunătăți strategia sau pentru a evalua procesul. De exemplu, un mesaj festiv ar putea starni interes: “Hei, mai stii faza aia nebuna pe care am zis ca o facem? Ei bine, am făcut-o! “

O multime de potentiali clienti si parteneri pot spune initial nu. Mulți dintre ei mai târziu pot spune da. A nu, mulțumesc, cu ani în urmă s-ar putea transforma într-un da, astăzi, dacă hranesti această relație și demonstrezi că ideea ta este un succes dovedit.

  1. Fii dispus să te schimbi după necesitate, dar nu pierde din vedere scopul.

Trebuie să înveți să te adaptezi, fără a compromite. Un vizionar adevărat cum ar fi Elon Musk, Mark Zuckerberg sau Steve Jobs vine și construiește un produs de care oamenii nu isi dau seama ca au nevoie, dar acest lucru este extrem de rar. Nu contează cât de îndrăzneata este viziunea ta pentru succesul personal, trebuie să asculti criticile (la fel de mult ca și pe piață) și să evaluezi dacă acestea au vreo valoare.

  1. Nu renunța la ideea ta, sau altcineva o va face sa fie reala.

Istoria este plină de povești despre oameni care au renunțat chiar înainte ca ideile lor sa devina progrese majore, iar altcineva s-au bucurat de succesul indeplinirii viselor pe care ei le-au avut.

În cazul în care crezi cu adevărat în viziunea ta și știi ca eșecul nu este o opțiune, șansele de succes vor crește.

http://www.success.com/blog/overnight-success-is-a-myth-here-are-4-ways-to-persist

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7