Sucirea sucirii lui Ponta-taxa pe stalp

taxa-pe-stalp

DOAMNE da romanului (Ponta) mintea ce de pe urma, cam asa s-ar traduce sucirea sucirii lui Ponta-TAXA PE STALP”. Dupa atata circ pe tema acestei taxe,dezvoltata in detaliu de IVOLINE, iata cum din motive, clar electorale, ca sa-si castige primariile, Ponta o da la intors cu taxa pe stalp si o reduce, ba mai mult, saracutul acuma vine in intampinarea tuturor si spune ca banii sa ramina la nivelul primariilor.Nu ma gandesc decat la cate artificii au facut primarii numai ca sa nu le plece investitorii in momentul cand taxa pe stalp a fost avizata legal, si nu ma refer la stalpul “bara” din bar, folosit ca sugestie de curvisenie politica, ci la taxa pe constructiile speciale.

Practic, premierul Victor Ponta a anuntat joi ca a discutat cu ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, despre reducerea taxei pe constructiile speciale de la 1,5% la 1%.

“Vreau sa anunt si public, pentru ca am avut o discutie cu doamna ministru Petrescu si, dupa aceea, prin Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, trebuie sa ne spunem punctul de vedere in Parlament la discutarea legii privind taxa pentru constructiile speciale. E o veste buna si pentru autoritatile locale (…). Taxa pe constructiile speciale vreau sa o reducem si putem sa o reducem de la 1,5 la 1% si toate veniturile sa fie colectate si sa intre in bugetul autoritatilor locale”, a afirmat prim-ministrul in sedinta de guvern, citat de Agerpres.

Ponta a adaugat ca Executivul va continua sa aloce fonduri autoritatilor locale, pentru ca, in acest fel, localitatile “au sanse mai mari de dezvoltare”.

“De fapt, banii autoritatilor locale inseamna canalizare, inseamna apa, inseamna drumuri, inseamna scoli. Cand aud aceasta prostie fara margini ca sa nu mai dam bani la primari, nu stiu, sa dam bani la armament in Ucraina… Banii la primari nu sunt banii pentru primari, sunt banii pentru cei care locuiesc in orase, in municipii, in comune. E vorba despre scoli, despre spitalele pe care le au municipiile, despre drumuri, despre tot ceea ce inseamna viata (…) fiecarui roman. (…) Si povestea asta, ca sa luam banii de la autoritatile locale si sa ii dam in arme pentru Ucraina, cred ca are o componenta medicala deja”, a spus premierul.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile…..problema e ca Ponta vine, pleaca, dar noi raminem cu aceste taxe…ca in povestea de mai jos…

9e749ea93e7e6e297f29d3e07eb16e34

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =