Suedezii vor să înregistreze cuvântul “covfefe”

Nici astăzi nu se știe ce a vrut Donald Trump să zică prin tweet-ul de acum câteva zile. Lumea râde, discută și este în continuare nedumerită de cuvântul “covfefe”, ultima invenție a președintelui american. Un suedez inteligent aplică acum drepturi de marcă comercială asupra sa.

După ce Donald Trump a publicat acum câteva zile un mesaj pe Twitter care spunea “În ciuda presei constant negative covfefe”, râsetele și confuzia nu au încetat să existe printre utilizatorii rețelei Twitter. Mesajul nocturn a devenit viral. Până acum este neclar ce a vrut președintele american să spună. Un suedez crede că nu are importanță, iar el a identificat o ocazie unică de a face bani.

După cum raportează “Business Insider” citând pagina web suedeză Breakit, Per Holknekt a înregistrat drepturile de marcă pentru noul cuvânt inventat de Trump. Astfel că, întreprinzătorul a plătit pentru asta 3600 de coroane (circa 369 de euro) la Autoritatea Suedeză de Patente și Invenții (PRV). El crede că într-un an de zile va face bani frumoși de pe urma acestei decizii inspirate, spune Holknekt. 3600 de coroane sunt mărunțiș în acest context.

Holknekt mai deține deja 32 de alte drepturi de marcă. Chiar dacă PRV nu a aprobat încă cererea sa, suedezul se consideră deja proprietarul mărcii “covfefe”. El consideră că va deține drepturile totale în UE pentru ceee ce este cel mai probabil cel mai pronunțat cuvânt din lume la ora actuală. Marketingul este deja făcut de agențiile de presă. Totul este fantastic.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Schwede-will-covfefe-schuetzen-lassen-article19872700.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =