sunetul perfect

berufsfeld-soundmarketing

În căutarea sunetului perfect
Instrumente ce redau muzică de pe platane, îmbrăcate în crom și alte mega-aparate vechi pentru audiofili sunt prezente în aceste zile la Munchen la târgul “High End”, împreună cu inovații din industrie. Sunetul bun devine din ce în ce mai important pentru mulți. Dar comerțul rămâne în urmă.

În această locație totul este mai mult retro. Difuzoare-monstru mai mari decât un stat de om, cu canalele lor elicoidale ce ghidează sunetul către urechile utilizatorului, realizate integral din lemn, tronează impunător din colțurile încăperilor, chiar dacă se prezintă puțin zgâriate și uzate de trecerea timpului. Cu toate acestea, plimbându-te prin camerele demonstrative ale târgului audio german “High End”, nu vei fi surprins de prea multe ori.

La Munchner MOC sunt prezentate fonografe cromate ce se vând la prețul unei mașini noi de dimensiuni medii. Iar de asemenea sunt expuse și boxe proiectate astfel încât ar concura pentru un loc în Muzeul de Artă Modernă, pe care veți găsi încrestate cranii lucioase, ce servesc drept difuzor.

În orice caz, aceste cutii negre produc un sunet fantastic. Prezentatorii explică cum se poate savura corect un sunet bun. În cazul în care încăperea este de dimensiuni puțin mai mari, reflecțiile din tavan sau din colțuri revin către urechile utilizatorului. Aceste instrumente de sunet au fost concepute de producătorul american Western Electric. Mai precis pentru săli de cinema. Acestea au fost concepute și construite imediat după apariție filmului  cu sonor  anul 1926.

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/messe-high-end-auf-der-suche-nach-dem-guten-sound-1.1966455

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 10