Suntem mai cunoscuti in SUA decat credeam, Michael Douglas, pentru CNN: Pe santierele din Londra am auzit vorbindu-se doar in limba romana

shutterstock_139749256

Actorul Michael Douglas a spus, intr-un interviu pentru CNN, ca in timp ce se plimba prin Londra, trecand pe langa mai multe zone in care erau cladiri in lucru, a auzit vorbindu-se “doar in limba romana”. Acesta a mai adaugat ca imigrantii accepta sa faca meserii pe care cetatenii unei anumite tari le refuza.

“Ieri dimineata ma plimbam prin Londra si trecand pe langa niste santiere am auzit vorbindu-se doar in limba romana. Exista multi imigranti care fac meserii pe care multi dintre cetatenii unei tari nu doresc sa le faca”, a spus Douglas. Aceasta a mai mentionat ca astfel de chestiuni ce ii aduc aminte de propriile sale radacini.

“Avem tendinta de a uita ca noi, cei de aici, din Statele Unite, suntem cu totii imigranti”, a spus Michael Douglas intr-un interviu acordat luni jurnalistei Christiane Amanpour.

Aceeasi idee este impartasita si de tatal lui Douglas, actorul Kirk Douglas, care a publicat in The Huffington Post un editorial in care noteaza ca nu mai recunoaste America din tineretea lui, care primea imigranti, in contextul in care imigrantii au fost cu adevarat “demonizati” in actuala campanie electorala americana.

“Tatal meu s-a nascut in 1916. Bunicii mei nu erau comunisti, nu vorbeau limba engleza. Insa tata a muncit din greu, a avut un profesor minunat in scoala generala, care l-a sprijinit si l-a ajutat sa obtina o bursa de liceu, a facut naveta spre liceu cu un camion de salubrizare”, a mai declarat Michael Douglas pentru CNN.

Michael Douglas s-a nascut pe 25 septembrie 1944 in New Brunswick, New Jersey. A studiat la scoala Eaglebrook din Deerfield, Massachusetts. In adolescenta a decis sa devina actor impotriva dorintei tatalui sau. Cu toate ca in 1976 a castigat un premiu Oscar, in calitate de producator al filmului “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, apogeul carierei il atinge in 1992 cand joaca in thriller-ul Basic Instinct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 14