SUPER BOWL UN MLD

  • Spectacol publicitar la SuperBowl

Există doar rar posibilitate de a capta atenția a 1 miliard de telespectatori. Nu este de mirare atunci că timpul de publicitate ajunge să fie excesiv de scump în timpul emisiunii Super Bowl – iar companiile doresc să puncteze prin cele mai creative spoturi. De această dată sunt prezente multe firme din industria auto, Hollywood se abține, iar o ramură nu are voie să participe de fel.

home-campaign-image-04 copyExistă trei probleme importante de interes pentru americani în finala campionatului de fotbal. Nu este vorba despre echipele participante, interesul se îndreaptă înspre pauzele publicitare ale acestui eveniment sportiv supradimensionat, care reunește în fața televizoarelor peste 110 milioane de persoane doar în Statele Unite, iar la nivel mondial audiența se apropie de 1 miliard de telespectatori. Deci întrebările principale care se pun sunt: cine va apărea în pauza de la jumătatea jocului? Câți pui de găină trebuie să moară pentru a fi suficiente aripioare la vânzare? Cât costă un spot publicitar?

Două dintre aceste întrebări și-au găsit deja răspuns cu două luni înainte de Super Bowl-ul de pe 2 februarie. Bruna Mars a refuzat Show-ul de la pauza de la jumătatea meciului și astfel 30 de secunde sunt disponibile pentru un preț mediu de 4 milioane de dolari. În comparație, în urmă cu 10 acesta ar fi costat 2,3 milioane de dolari. Stația de emisie Fox a anunțat miercuri că s-au vândut toate pauzele comerciale. Vice președintele Fox Sports, Neil Mulcahy, a spus că SuperBowl este rezervat complet, cererea a fost incredibilă. Televiziunea care transmite are o bază totală de 32 de minute și 30 de secunde alocată pauzelor publicitare, pentru un total de 260 milioane de dolari.Unii văd aceste spoturi publicitare scandalos de scumpe și cererea incredibilă pentru un loc printre acestea ca fiind un semn de optimism post-recesiune în cadrul companiilor.

————————————————————————————————————————————————————————————

Smile01-1dg3fzc

Un boxer a intrat in lupta cam ametit si a incasat imediat o lovitura care l-a trimis la podea, dupa care a incercat sa se ridice.
– Stai jos pana la opt, a strigat antrenorul.
Luptatorul, balbaindu-se, intreaba:
– Si acum cat este ceasul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 45