SUPER CV

CVDE SUCCESSfaturi pentru intocmirea unui CV potrivit pentru târgurile de carieră

 Fie că eşti un proaspăt absolvent sau o persoană cu experienţă, participând la târgurile de carieră ai şansa să intri în contact cu reprezentanţi de la companii şi să îţi găseşti un loc de muncă. La târgurile de carieră ai posibilitatea de întâlni sub acelaşi acoperiş într-o singură zi manageri de la divese companii şi din diverse domenii.

Uite câteva sfaturi pe care dacă le vei urma, vei lăsa o impresie bună:

  1. Studiază de acasă companiile care vor fi prezente la târgul de carieră – managerii apreciază că şti deja câte ceva despre compania lor şi domeniul în care activează.
  2. Să ai la tine diverse versiuni ale CV-ului tău – ar fi bine să ai un model general al CV-ului tău, dar de asemenea să ai şi CV-uri adaptate în funcţie de job-ul pentru care doreşti să aplici.
  3. Fi scurt şi la subiect – CV-ul tău nu ar trebui să fie mai lung de 1 pagină şi jumătate. Să pui în evidenţă punctele esenţiale.
  4. Să ai la tine şi materiale de suport – cum ar fi: scrisori de motivare, scrisori de recomandare, portofoliu profesional, etc.
  5. Să îţi iei notiţe – să iei o carte de vizită de la fiecare angajator şi să îţi notezi imediat dupa conversaţie aspectele importante. Ar fi indicat la 24 de ore de la finalizarea târgului de carieră să le trimiţi un mail de mulţumire.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =