Mai puternic decat Pokemon GO, Super Mario Run vine pe Android

img_0390

Super Mario Run doboară toate recordurile de descărcări, până acum însă putea fi jucat doar pe dispozitive cu iOS. În curând va exista și o versiune oficială de Android a jocului. Utilizatorii se pot deja înregistra în Play Store.

Vremurile în care proprietarii de iPhone și iPad-uri au fost favorizați se apropie de sfârșit, pentru că multe aplicații apăreau întâi pe sistemul iOS și apoi doar la mare întârziere sau poate deloc pentru platforma Android. Utilizatorii de dispozitive cu Android ce simt nostalgie față de platforma Nintendo se uitau cu invidie când jocul de smartphone, Super Mario Run, a fost lansat pe data de 15 decembrie exclusiv pentru iOS. Așteptarea lor a luat acum sfârșit, pentru că utilizatorii se pot deja înregistra în Play Store.

Însă din anunțul de pe Play Store nu ne putem da seama de data exactă de lansare a Super Mario Run pentru Android. Pre-înregistrările au pornit deja, ceea ce este un semnal sigur că nu va mai dura mult până ce utilizatorii de Android vor putea să zărească emblema Super Mario pe ecranele lor.

Operațiunile din joc au fost simplificate radical, iar jocul a fost optimizat pentru utilizare pe smartphone. Pentru a juca este nevoie doar de un singur deget, prin care se poate controla momentul exact în care Mario să sară. Însă acest lucru nu este pe atât de simplu și plictisitor pe cât sună, pot confirma utilizatorii care l-au jucat deja pe iPhone sau iPad.

În primele zile după publicare numărul de descărcări a atins un nivel record și a depășit chiar și succesul înregistrat de Pokémon Go. Multe evaluări ale utilizatorilor au fost însă negative: mulți gameri s-au ferit de prețul relativ ridicat, de fix 10 euro pretins pentru versiunea completă, au mai criticat și faptul că jocul are nevoie de o legătură permanentă la internet și astfel nu se poate juca în zonele fără acoperire sau în modul avion.

Încă nu se știe dacă Nintendo va dori să renunțe la necesitatea conexiunii sau dacă va opta pentru o reducere de preț în cazul versiunii de Android, în schimb este puțin probabil ca aceste lucruri să se întâmple.

http://www.n-tv.de/technik/Super-Mario-Run-kommt-zu-Android-article19432186.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 65 =