SUPERREZOLUTIE LG

  • lg-g2Noul LG G3 cu ecran Quad HD

 

Apple  sustine ca display-ul iPhone-ului si iPad-ului creat de ei, este atata de clar, incat ochiul uman nu poate face diferenta intre pixelii individuali. Prin urmare ideea infiintarii unui smartphone  care are aproape dublu densitatea pixelilor, pare ridicola, dar este ceea ce  vom vedea la noul smartphone-pilot LG, in cursul acestui an.

 

Compania sud-coreeana spune ca succesorul G2, va avea un ecran Quad HD. Succesorul va fi LG G3, care va fi lansat in vara, iar la dispozitia publicului va fi pus din toamna acestui an.

Ce inseamna si ce are diferit ecranul Quad HD

Quad HD inseamna rezolutie de 2560×1440 pixeli, iar in cazul in care zvonurile sunt adevararte, toti acesti pixeli vor fi pusi intr-un  ecran de 5.5in. Asta va insemna ca noul LG G3 va  avea o densitate  de 534 depixeli pe inch(ppi).

Acest lucru se compara cu o densitate a pixelilor de 326ppi pe iPhone 5S , 432ppi pe Galaxy S5 sau 441ppi pe noul HTC One ( M8 ), toate aceste telefoane au deja ecrane incredibil de clare, astfel nevoia de a stimula, din nou,densitatea pixelilor, cu ajutorul unui Quad HD este discutabila.

 

Potrivit Gartner, LG este in prezent al patrulea producător smartphone din lume , dupa Samsung, Apple si Huawei, desi cota de piată a scazut in mod semnificativ in ultimele 12 luni.

http://www.ibtimes.co.uk/lg-g3-coming-5-5in-quad-hd-display-1444662

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 15