SURPRIZE MERCEDES

 

  • Zetsche, CEO of German carmaker Daimler, and Mercedes production boss Renschler pose with a new Mercedes-Benz S400 hybrid car in SindelfingenMutare suprinzătoare

Daimler va trebui, suprinzător, să își reorganizeze conducerea. Șeful producției, Andreas Renschler, părăsește grupul de comun acord. Iar acum se caută succesorul său.

Andreas Renschler a preluat postul de director de producție la Daimler în luna aprilie a anului trecut, iar acum el părăsește din nou compania. În vârstă de 55 de ani acesta a renunțat pe loc la responsabilitățile sale, conform anunțului suprinzător de marți seara din partea grupului auto. Decizia a fost luată de comun acord cu Consiliul de Supraveghere, iar în continuare se arată că, contractul acestuia a fost desfăcut pe loc.

CEO-ul Daimler a declarat că părăsește compania datorită unor motive personale. Renschler a fost responsabil pentru producția și vânzarea de automobile și autoutilitare Mercedes-Benz. În calitate de vicepreședinte, Markus Schäfer ar trebui, cel mai probabil, să ocupe postul rămas vacant pentru divizia Mercedes-Benz Cars. Iar Wilfried Porth, director de resurse umane, va prelua divizia de Vans.

 

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/produktionschef-renschler-verlaesst-daimler-ueberraschend-a-946095.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =