Susanne Klatten, patroana BMW, vorbește despre miliardele ei

3rmz5044

Susanne Klatten vorbește despre miliardele ei

Susanne Klatten este pe poziția de cea mai bogată doamnă a Germaniei și este de asemenea extrem de misterioasă. Dar acum ea face o excepție de la regulă și vorbește pentru prima dată despre ea și despre averea sa, precum și despre poveștile inventate care circulă. Una din teme rămâne cu toate acestea tabu.

Miliardara Susanne Klatten vede averea sa ca pe o sarcină enormă. “Când ai la dispoziție mijloce de această mărime, trebuie să ai grijă de ele. Pentru că este ceva la care nu poți renunța”, spune aceasta, în vârstă de 53 de ani, moștenitoare Quandt și acționar majoritar la BMW, într-o discuție cu autorul de cărți, Rüdiger Jungbluth, care poate fi citit joia aceasta în Stern. “Dacă la un moment dat ai o casă frumoasă și o casă de vacanță, atunci te mai poți și hrăni cum trebuie și poți să îți petreci o vacanță”.

Klatten este potrivit revistei economice Forbes evaluată cu o avere de fix 17 miliarde de dolari, circa 15 miliarde de euro, fiind astfel pe poziția de cea mai bogată femeie din Germania și este pe poziția 54 în renumita listă mondială a miliardarilor. Vinerea trecută a primit în calitate de acționar al centrului de fondare de la München Unternehmer TUM de la Universitatea Tehnică, pe cancelarul german Angela Merkel.

Ea nu dă interviuri. Pentru discuția care, potrivit datelor Stern va apărea într-o biografie a familiei sale, Klatten, care a fost în anul 2007 pe prima pagină a ziarelor ca urmare a unei decepții din dragoste, a făcut acum o declarație și a povestit din viața sa privată. Ea l-a absolvit pe soțul său, Jan Klatten, de zvonul că la șapte luni după ce s-au cunoscut el încă nu știa nimic despre Susanne. Klatten spune că această poveste este fictivă. Aceștia se cunoșteau deja de pe vremea când ea lucra în departamentul financiar dintr-un sediu central al BMW de la München.

Apoi mai târziu ea l-a văzut din nou pe inginer ca o întâmplare în cantină. Astfel că s-a dus la el și a mâncat cu el la prânz ce toată cantina a remarcat. Iar acest lucru a fost privit cu interes. Despre decepția din dragoste și despre procesul de mare anvergură ea nu a dorit să vorbească.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Susanne-Klatten-spricht-ueber-ihre-Milliarden-article15894391.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 47