Susținem măsurile care sprijină dezvoltarea pieței de vehicule noi

Directorul Renault România, Yves Caracatzanis, a declarat marți, la Titu, că grupul francez susține măsurile care sprijină dezvoltarea pieței de vehicule noi, programul Rabla fiind important pentru că permite clienților să aibă acces la vehicule noi și moderne.

Afirmația a fost făcută într-o conferință comună cu premierul Sorin Grindeanu, aflat în vizită de lucru la Centrul Renault Technologie de la Titu, județul Dâmbovița.

”În ce privește piața de vehicule noi și de vehicule de mâna a doua, susținem măsurile care sprijină dezvoltarea pieței de vehicule noi, programul Rabla este important pentru noi și permite clienților să aibă acces la vehicule noi și moderne, deci pentru noi este un aspect major acesta. Am văzut rezultatele pe vehicule importate la sfârșitul lui februarie, urmărim cu interes evoluția raportului și echilibrului între procentul de vehicule noi și vehicule importate în România”, a spus directorul Renault România, Yves Caracatzanis, întrebat despre eliminarea timbrului de mediu și varianta găsită de Guvern pentru înlocuirea acestuia.

Directorul Renault România a prezentat și care au fost subiectele discutate cu premierul Sorin Grindeanu.

”Există cinci puncte majore pe care le-am discutat, în primul rând piața de vehicule noi și subiectul înnoirii parcului auto, un alt subiect de interes este educația, tot ceea ce ne permite să pregătim viitorul și să avem un sistem educativ care să corespundă nevoilor noastre, apoi evident competitivitatea, infrastructura. Iată, acestea sunt subiectele pe care le-am abordat cu domnul prim ministru, într-un spirit constructiv și de parteneriat”, a precizat directorul Renault România, Yves Caracatzanis.

Premierul Sorin Grindeanu a vizitat Centrul Tehnic Renault de la Titu, subliniind că ”reprezintă pentru România un exemplu de cum trebuie să se dezvolte o companie de succes”.

Inaugurat pe 15 septembrie 2010, Centrul Tehnic Titu este al doilea centru de încercări al Renault din lume, ca mărime, având o suprafață de 350 de hectare. El pune la dispoziția inginerilor Renault cele mai noi tehnologii în domeniul încercărilor și mijloacele necesare pentru a testa vehiculele și componentele, în diferite faze ale proiectelor și în cele mai diverse condiții climatice și de drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 10 =