Symrise, lider in parfumuri si arome alimentare prezintă un bilanț frumos

50058541Parfumuri pentru cosmetică și arome pentru industria alimentară: la producătorul Symrise din Holzmindener afacerile merg foarte bine. Mulțumită comenzilor variate, trezoreria companiei se umple în ciuda unui euro slab.

Producătorul de parfumuri și arome, Symrise, cucerește în continuare piața. În primele nouă luni ale anului compania membră MDax a marcat profit și a beneficiat de pe urma unei cereri puternice și de pe urma preluării grupului francez Diana. Fără a lua în considerare preluarea Diana și efectele de curs valutar, Symrise și-a sporit rezultatul din primele nouă luni cu șase procente, de două ori mai mult cât a înregistrat per general piața mondială pentru parfumuri și arome. Chiar și pentru restul anului Symrise este optimistă și confirmă prognozele anuale.

În primele nouă luni rezultatul a urcat cu 29% la aproape două miliarde de euro. La această creștere spectaculoasă au contribuit toate regiunile și segmentele. Ajustat în fața efectelor valutare, creștere se ridică la 23%. Diana a contribuit cu o sumă importantă de 395 de milioane de euro la acest rezultat.

Rezultatul operațional (Ebitda) a crescut cu 30% până la 449 milioane de euro. Consolidarea grupului Diana a crescut Ebitda cu fix 89 de milioane de euro. După taxe, Symrise a câștigat fix 199 milioane de euro și astfel mai mult cu 13% față de perioada comparabilă din anul precedent.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Symrise-parfuemiert-sich-die-Bilanz-article16318831.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 37