Syriza se arată pregătit de compromis

3n0e0124

Syriza se arată pregătit de compromis

Alexis Tsipras se arată moderat în relație cu creditorii Greciei. Însă alianța de stânga Syriza privește mai mult către posibilitatea tăierii datoriilor. Se stabilesc contacte cu Berlinul, Parisul sau Bruxelles-ul.

Alianța greacă de stânga este fixată pe a cere restructurarea datoriei naționale.Povara datoriei trebuie să dispară. Acest lucru este absolut necesar. Există multe soluții la nivel tehnic pentru a atinge acest obiectiv. Vom vorbi despre partenerii noștri din Europa, a declarat John Milios, consilier economic la liderul partidului Alexis Tsipras.

Astfel Syriza fixează un punct central asupra creditorilor săi. În UE și în guvernul federal se respinge categoric restructurarea datoriei reale, cu toate acestea ar fi dispuși să îndeplinească în caz de victorie în alegeri prin reducerea dobânzilor la credite și perioade mai lungi de rambursare, după informațiile Time. Declarațiile lui Milios sugerează că această soluție ar fi acceptabilă pentru alianță. Milios a spus că deja au fost stabilite contacte cu guvernul federal.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Syriza-gibt-sich-kompromissbereit-article14316256.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 48