TARA NESIGURA

  • RTX11IU9Venezuela supără companiile aeriene
  • Zguduită de proteste violente, Venezuela trebuie să facă acum față la un nou val de presiuni. Companiile aeriene internațional avertizează cu privire la plata a miliarde de dolari sub formă de datorii. O primă companie renunță deja la operarea de zboruri în această țară a Americii de Sud.Președintele venezuelean Nicolás Maduro a avertizat companiile aeriene.
  • Acesta a declarat că cine pleacă acum, nu va mai avea psoibilitatea să se întoarcă în țară. Președintele de stânga a amenințat companiile aeriene că ar trebui să ia în considerare adaptarea operațiunilor din Venezuela. Air Canada a ignorat aceste amenințări și și-a făcut bagajele plecând din Caracas. Având în vedere protestele împotriva guvernului, operațiunile din țară nu au mai putut fi considerate sigure, acesta fiind motivul oficial invocat de canadieni pentru plecarea din țară. Reacția a fost imediată.
  • Ministrul aviației, Hebert García Plaza, a anunțat imediat relația cu Air Canada ca fiind definitiv încheiată.     Cu toate acestea, securitatea este motivul principal pentru care conducerea politică de la Caracas este într-o dispută cu multe companii aeriene internaționale. Compania germană Lufthansa nu intenționează să își schimbe planurile de zbor, dar este deosebit de preocupată de veniturile din Venezuela. Deoarece a crescut fluxul de numerar dinspre America de Sud. 3,7 miliarde de dolari (2,7 miliar de euro) aduce Venezuela, conform Asociației Internaționale pentru Transportul Aerian (IATA). Iar numai datoriile restante către Lufthansa se ridică la aproximativ 100 de milioane de dolari.
  • http://www.n-tv.de/wirtschaft/Venezuela-veraergert-Airlines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =