Targul de Paste, prima editie pentru oradeni

Programul evenimentului va include o serie de activități, de la reprezentații ale meșterilor populari până la ateliere de creație pentru cei mici. Vizitatorii vor putea admira decorurile gigant în mijlocul celor 15 de căsuțe de lemn. Această ediție va pune foarte mare accent pe produsele tradiționale și pe produsele lucrate de mână de către artiștii locali.

Prin această inițiativă ne dorim să sprijinim cele două categorii. Ne dorim ca tradițiile de Paște să fie prezente prin meșteri populari, de la olărit până la tesătorie sau ouă încondeiate.

Vor fi de asemenea si specialitati culinare, pentru care Primaria va scoate la licitatie publica ocuparea celor 4 locații de street food .

,,Amenajarea Pieței Unirii va fi una desprinsă din poveștile tradiționale ale iepurașului, prin decoruri gigant, colarate vesel, pentru a atrage vizitatorii în poveștile lor. Decorurile sunt oferite de compania locală Justin’s design, care și anul trecut a decorat Parcul 1 Decembrie și Cetatea Oradea, ‘’ se arata intr-un comunicat al municipalitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 19