Targul de Paste si-a deschis portile

Vineri, 7 aprilie, in Piata Unirii, s-a deschis prima editie a Tragului de Pasti din Oradea. Evenimentul organizat de către Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, în colaborare cu Consiliul Județean Bihor, debutează la ora 14 și va fi deschis până a doua zi de Paști, 17 aprilie, cu program zilnic între orele 14:00 – 21:00, iar în weekend între orele 12:00-21:00.

Programul evenimentului va include o serie de activități, de la reprezentații ale meșterilor populari până la ateliere de creație pentru cei mici. Vor fi spectacole de teatru de păpuși în limba română și maghiară, jocuri tradiționale şi concursuri pentru copii, iar vizitatorii vor putea admira decorurile gigant puse la dispoziția vizitatorilor de către compania Justin Design. în mijlocul celor 20 de căsuțe de lemn.

În zilele de miercuri, 12 aprilie, respectiv, joi, 13 aprilie, începând cu orele 17:00 vizitatorii vor putea asista la câte un spectacol de teatru de păpuși. Cele două reprezentații vor fi oferite de către Teatrul Regina Maria și Teatrul Szigligeti, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 89