Târgul finanțatorilor Oradea ediția a IV a la Trade Center Lotus

INVITAȚIE

FEDERATIA PATRONILOR BIHOR, sub inaltul Patronaj al UNPR, va anunta cu deosebita placere ca in perioada 21-22 aprilie, la CENTRUL TRADE CENTER ORADEA, se va desfasura cea de a IV a editie a Targului Finantatorilor, unde sunt invitate sa participle bănci, societăţi de leasing, societăţi de asigurări, fonduri de finanţare şi investiţii, instituții de finanțare nonbancare, investitori privați, firme de consultanță în domeniul fondurilor europene, crowfounding, etc, precum si oficialitati, personalitati cu notorietate, in domeniul de afaceri romanesc.

In aceasta directie va invitam sa participati si dvs la acest important eveniment de mare interes pentru toata zona antreprenoriala de N-V a Transilvaniei.

De asemenea, va aducem la cunostinta ca in cadrul acestui eveniment se va tine si o masa rotunda, pe timpul careia se vor dezbate teme de larg interes pentru aceasta arie de activitate, participand si invitati de onoare si oficialitati locale.

Va atasam invitatia oficiala de prezentare a Eveniemntului, precum si pachetele de servicii pe care vi le punem la dispozitie.

Va rugam sa ne confirmati ca ati primit invitatia pe aceasta adresa de mail.

O zi minunata va dorim!

Cu stima,

Alina Corpas
Dir evenimente FEDERATIA PATRONILOR BIHOR
0720-635.321

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 17