Târgul Gaudeamus, dovada că orădenii citesc mult

gaudeamus-7

Târgul „Gaudeamus” a fost gâzduit pentru a treia ediţie la Oradea şi se pare că a avut un succes pe măsura aşteptărilor. Peste 17.000 de orădeni au vizitat, zilele trecute Târgul de Carte „Gaudeamus”.

Târgul, a fost organizat în acest an de către Radio România, Primăria Municipiului Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi regiune.Caravana a avut loc pe parcursul a 5 zile din data de 18 mai până în data de 22 mai. În parcul 1 Decemrie.De la început, reprezentanţii Editurii Casa au organizat anumite ateliere de creaţie, la care au participat zeci de persoane.

Decernarea trofeelor Gaudeamus au fost acordate prin votul publicului ,,Câştigătorii categoriei Trofeul Presei au fost desemnaţi de către vizitatorii care au menţionat instituţii mass-media drept sursă de informaţii despre târg. Dat fiind statutul de organizator al instituţiei, voturile numeroase acordate posturilor Radio România nu au fost luate în considerare’’, a spus Connie Chifor, coordonatorul evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5