Tastatura Google face dorințele realitate

IMG-2545

Mod de utilizare cu o singură mână și acces mai rapid la simboluri și cifre: Google aduce îmbunătățiri semnificative la tastatura sa Android, odată cu versiunea 5.0. Noile funcții fac din aplicația-tastatură una foarte puternică, iar aceasta este disponibilă gratuit spre descărcare.

Mai rapidă, mai ușor de utilizat și mult mai versatilă: Google a actualizat recent aplicația sa de tastatură pentru Android. Marea actualizare la versiunea 5.0 aduce multe îmbunătățiri care renovează ideea de tastatură. Unele modificări sunt inteligente și utile, altele au fost așteptate de multă vreme.

De actualizare profită printre altele utilizatorii de smartphone-uri cu display mare: printr-o apăsare lungă pe tasta virgulă tastatura se va micșora și se va muta pe partea dreaptă sau stângă a ecranului pentru a putea fi utilizată cu o singură mână. Această opțiune este utilă în special când ne aflăm pe drum sau atunci când avem nevoie sa redactăm rapid un răspuns, cu o singură mână.

Tastatura se poate afișa acum în diferite mărimi și lungimi, în total sunt prevăzute cinci nivele. Astfel facilitatea poate oferi mai mult spațiu pe display sau poate ușura tastarea prin afișarea unor butoane mai mari pe ecran. Chiar și pentru controlarea defectuoasă a cursorului Google a introdus o nouă facilitate, raportează cei de la Android Police. În locul unor apăsări lipsite de precizie în locul unde se dorește mutarea cursorului, acum acesta poate fi poziționat prin gesturi de mișcare în stânga sau dreapta efectuate pe bara de spațiu. Noi sunt de asemenea două butoane la stânga și la dreapta barei de spațiu. Acestea aduc mai ușor la îndemâna utilizatorului emojis și cifrele.

http://www.n-tv.de/technik/Google-Tastatur-macht-Wuensche-wahr-article17622211.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =