TATA LUI TATA

  • Der-indische-VolkswagenA decedat administratorul Tata

CEO-ul tata Motors, Karl Slym se afla într-o călătorie de afaceri în Thailanda, când a căzut de pe fereastra unui hotel. Poliția exclude posibilitatea unei crime. Cu toate acestea, circumstanțele incidentului sunt neclare.

 

Cel mai mare producător auto din India are de-a face cu o moarte tragică. Directorul general, Karl Slym, a căzut de pe fereastra unui hotel din Bangkok și a murit. În vârstă de 51 de ani, directorul nu a fost ucis, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, în cursul zilei de luni, în capitala thailandeză Bangkok. El nu a specificat însă modul în care poliția ajuns la această concluzie.

 

Slym a căzut de pe fereastra hotelului de lux de 22 de etaje, Shangri de pe râul La am Chao Phraya, iar trupul său a fost găsit pe un balcon de la etajul al patrulea. Locotenentul Somyot Boonyakeow a declarat că “nu se poate exclude varianta crimei”. Cauza morții sale este încă în curs de investigare. Cu toate acestea, în opinia poliției nu se poate considera automat sinucidere. Fereastra hotelului era una foarte mică, deci ar fi trebuit să depună un efort considerabil pentru a trece prin aceasta.

 

Slym este cetățean britanic și a călătorit împreună cu soția sa la o reuniune a conducerii Tata de la Bangkok. De asemenea, în camera hotelului a fost găsită soția acestuia, dar care până în prezent nu a fost interogată.

 

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/tata-motors-chef-karl-slym-stuerzt-von-hotelbalkon-a-945716.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 60