TAXE DUPA MOARTE

  • new-york-cityBogatii New York-ului  vor  platii taxe dupa moarte

Se pare ca in New York, doua lucruri sunt sigure in viata: moartea si taxele. Astfel o scimbare recenta a avut loc, in ceea ce privesc impozitele, mai precis bogatii newyorkezi sunt scuti de platirea taxelor de impozit, in speranta ca acestia  nu vor pleca in cautarea unui alt stat unde acestea vor fi mai mici.

Cu toate acestea, bogatii newyorkezi, nu vor fi in masura sa scape de taxe , dupa ce vor muri, asadar acestora le va putea fi impus un impozit de 164% pe  portiuni din mosiile lor.

Un detaliu al noilor legi fiscale, poate fi mentionat, astfel dupa moartea lor newyorkezii vor platii o taxa mai mare. De exemplu, in cazul in care un imobil este in valoare de peste 5 milioane de dolari, acesta va primi o rata de impozit marginala de 164%.

 

Legea anterioară prevedea că Newyorkezi ar trebui să plătească 3% până la 16 % din valoarea proprietăților de peste $ 1m . Noua lege,  ridică la peste 2m $ și  va ajunge în cele din urmă la  $ 5m până în 2017,  aceasta în cazul în care impozitul marginal de 164 %  intra în joc .

Până in  momentul în care schimbarea fiscala va fi pe deplin  în vigoare ,în 2017 , 90 % din moșiile din New York vor fi scutite de impozit .

Temerea expertilor, vizavi de aceasta noua lege fiscala care va intra in vigoare, este ca bogatii newyorkezi se vor muta in alta parte.

http://www.ibtimes.co.uk/how-rich-dead-new-yorkers-will-be-taxed-164-1444053

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =