Taylor Swift prezintă un film la Apple

RTS6FEB
Certurile dintre Apple și Taylor Swift par să fie puse deoparte, cel puțin pentru moment. Filmul celui mai recent turneu mondial al cântăreței va putea fi vizionat prin intermediul Apple Music, chiar în timpul cumpărăturilor de sărbători.

Taylor Swift și Apple se înțeleg din nou bine. Filmul concertului “1989” ce prezintă turneul mondial din acest an va fi difuzat exclusiv prin Apple Music.

Cântăreața a postat un tweet prin care mulțumește tuturor pentru urările de bine pe care le-a primit de ziua ei. De asemenea, ea a mai adăugat pentru cei 67 de milioane de fani care o urmăresc pe Twitter că are o mică surpriză pentru ei.

Această surpriză este de faptul că filmul va putea fi vizionat pe Apple Music, chiar în timpul perioadei cumpărăturilor de sărbători care iau startul în 20 decembrie. În același timp Swift a publicat și trailerul. Potrivit New York Times, pentru turneul mondial au fost vândute bilete în valoare de peste 240 de milioane de dolari.

Colaborarea dintre cântăreața de 26 de ani și Apple este remarcabilă. În luna iunie a acestui an Swift a protestat într-o scrisoare deschisă împotriva planurilor noului serviciu de streaming, pentru că, compania americană nu dorea să achite nici un cent cântăreței în timpul perioadei de probă gratuite de trei luni. Swift a numit această politică ca fiind una șocantă și a amenințat cu un boicot parțial al serviciului de streaming Apple Music.

Apple a renunțat apoi la planurile sale și a pus la dispoziție melodiile artistei prin intermediul Apple Music.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Taylor-Swift-zeigt-Konzertfilm-bei-Apple-article16564551.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5