TCHIBO, UCRAINA

  • Wladimir-Vitali-KlitschkoTchibo oprește promovarea prin Klitschko

Având în vedere recentele evenimente politice din Ucraina, Tchibo a ales să retragă o reclamă deja lansată ce îi are ca protagoniști pe cei doi frați Klitschko. Cu toate acestea, lanțul de retail nu a oferit informații cu privire la prejudiciile financiare create.

 

Lanțul de retail Tchibo va renunța la spotul publicitar ce a fost deja difuzat, avândul ca protagonist pe ex-boxerul și politicianul membru al opoziției, Vitali Klitschko, ca urmare a crizei politice din Ucraina. Purtătorul de cuvânt al Tchibo, Arnd Liedtke a declarat că după imaginile primite în ultimele zile de la Kiev consideră că este nepotrivit ca acest clip să mai fie difuzat. Compania regretă că a fost nevoită să ia o astfel de decizie.

 

Potrivit ziarului, Vitali Klitschko și fratele său Vladimir ar fi trebuit să promoveze într-un al doilea clip de 30 de secunde o serie de produse de fitness. Spotul a fost filmat în vara anului trecut și urma să fie difuzat în scurtă vreme. Cu toate acestea, produsele în cauză au portretele celor doi frați Klitschko imprimate pe ambalaj. Din păcate, acest lucru nu mai poate fi schimbat. Compania nu a oferit informații cu privire la prejudiciul financiar creat de retragerea clipului publicitar.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Tchibo-stoppt-Klitschko-Werbung-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 71