Tele Columbus, al treilea cablist german, vrea să strângă jumătate de miliard

17845470

Tele Columbus, al treilea cablist german, vrea să strângă jumătate de miliard

Furnizorul de rețele prin cablu Tele Columbus vrea să atragă clienți prin internet super rapid. Listarea la bursă planificată pentru săptămâna viitoare ar trebui să aducă în trezorerie milioane pentru dezvoltarea de rețele. La capitolul internet concurența este încă în față.

Al treilea cel mai mare furnizor de rețele prin cablu din Germania se grăbește către bursă. De la investitori șeful companiei Ronny Verhelst vrea să atragă aproximativ jumătate de miliard de euro. Deja în aproximativ mai mult de o săptămână – pe 23 februarie – iar atunci Tele Columbus se afișa pentru prima dată pe tabloul de cotații al Bursei de la Frankfurt. Ar fi prima listare la bursă din Germania și Europa din acest an.

Verhelst vrea să atragă investitorii cu previziunile de creștere ale firmei berlineze. Iar din păcate de la clienții săi din Germania de Est, Tele Columbus nu câștigă deocamdată la fel de mult precum marii concurenți Kabel Deutschland și Unitymedia.

În timp ce cei doi concurenți pot oferi de multă vreme televiziune, internet rapid și telefonie fixă într-un singur pachet clienților, Tele Columbus reușește acest lucru de multă vreme în puțin peste jumătate din rețeaua. Obiectivul Tele Columbus este de a îmbunătăți rețeaua până la atingerea pragului de 70%, pentru a putea oferta cele trei servicii, ceea ce este disponibil de multă vreme la 923.000 de gospodării. Pentru asta trebuie să curgă bani în trezoreria companiei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Tele-Columbus-will-halbe-Milliarde-einsammeln-article14313976.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =