TELEFON DE FITNESS

 

  • 2-format14Smartphone pentru fitness

Samsung a prezentat la Mobile World Congress de la Barcelona noul său smartphone de top. Unele inovații există deja din partea competiției, dar mai există ceva în plus.

 

Mobile World Congress din Barcelona este în mod tradițional locul de întâlnire a noilor produse. Astfel, serviciul de chat WhatsApp a anunțat luni la târg că pe viitor s-ar putea să apară și ca furnizor de servicii wireless. Intel s-a folosit de întâlnirea aceasta la nivel de industrie pentru a anunța procesoare noi și puternice dar, de asemenea și intenția de a dori să intre pe piața de smartphone. Cu toate acestea, tensiunea se acumuleaza odată cu apropierea lansării modelului Galaxy S5 al celor de la Samsung. Iar noul smartphone este destinat să își însoțească și să își asiste tot mai mult și mai des proprietarul.

 

În acest sene, noul smartphone oferă protecție la apă și la praf. Precum ultimul smartphone de top de la Apple și cel de la Samsung oferă un cititor de amprentă. Cu ajutorul acestuia, datele de pe telefon pot fi protejate. De asemenea, funcția va putea fi folosită de servicii de plată online, precum PayPal. Camera de 16 megapixeli oferă rezultate foarte bune, chiar și în condiții de iluminare slabă. Dar imediat sub lentilă se regăsește cea mai interesantă dotare de până acum: un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac. De asemenea, telefonul are preinstalat un contor de pași. Astfel că S5 împreună cu noul Galaxy Gear 2- SmartWatch de la Samsung sau brățara Galaxy Gear Fit poate fi un ajutor substanțial pentru activități de fitness.

 

Noul model oferă un ecran de 5,1 inchi la rezoluție Full HD și conexiune mobilă de date de tip LTE. Va fi disponibil pe piețe începând cu data de 11 aprilie în diferite culori, precum clasicele alb și negru, dar și albastru sau gold. Nu se cunosc informații despre prețul la care va fi disponibil odată ce va ajunge pe piață.

 

http://www.tagesspiegel.de/medien/digitale-welt/samsung-stellt-galaxy-s5-vor-das-smartphone-als-fitnesshelfer/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3