Telekom vrea să vândă T-Online

51902329

Telekom vrea să vândă T-Online
Deutsche Telekom negociază potrivit rapoartelor mass-media cu Axel Springer pentru vânzare T-Online. Discuțiile se spune că se află într-un stadiu incipient. Asta ar putea interesa chiar și concurenții.

Deutsche Telekom vrea să vândă Portalul de Internet T-Online către Axel Springer. Ambele companii negociază deja cu privire la această afacere, conform informațiilor provenite din cercuri apropiate. Discuțiile se află cu toate acestea într-un stadiu prematur. Chiar și Spiegel a raportat despre acest lucru. Din păcate nu s-au putut obține declarații din partea Telekom sau din partea Axel Springer.

Conform Spiegel Telekom a mai discutat anterior cu Tomorrow Focus. Concernul media listat la bursă nu mai este însă în cursă. Vânzarea lui T-Online este deja decisă, spune Wirtschaftswoche. Portalul este, potrivit asociației pentru cercetare online, cel mai bogat mediu-online din Germania. Dat fiind faptul că pagina de internet bild.de ce ține de ziarul Bild și aparține tot lui Axel Springer este una din cele mai utilizate pagini de știri din Germania, tranzacția va trebui aprobată de Biroul Federal al Cartelurilor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Telekom-will-T-Online-verkaufen-article14196121.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2