TERASE DE CRIS

TERASE DE CRIS

Am facut o selectie de terase pe maluri de ape curgatoare pe care v-o prezint mai jos in formatul unor imagini care sa sugereze idei pentru terasele de CRIS,doua la numar, si pentru a caror amenajare CL ORADEA a hotarit ieri organizarea de licitatii.

Desigur ca pana ce CRISUL va deveni navigabil,un vis personal, conducerea orasului s-a gandit la ambientarea acestuia cu celedoua terase ; fostul BUDI BAR si linga podul DACIA  fostacasa a pompelor.

                              Pentru terasa de la Budi Bar, terenul este de 260 mp şi preţul de pornire a licitaţiei este de 70 lei/mp/an, ca redevenţă în cei 25 de ani de concesionare.Potenţialul investitor trebuie sa respecte proiectul de arhitectură adjudecat anul trecut în urma unui concurs de proiecte. Al doilea amplasament scos la licitaţie pe Criş cu destinaţia amenjării unei terase este în în aval de Podul Dacia şi presupune demolarea betoanelor abandonate,  terenul concesionat fiind  de 300 de mp, perioada de concesionare este de 25 de ani iar redevenţa de care porneşte licitaţia este de 60 lei/mp/an.

„Câştigătorul trebuie să propună un proiect care să respecte un minim standard de arhitectură”, a spus primarul Ilie Bolojan.

Eu va propun ceva ca mai jos plus un mic zambet pe tema.

regular_smile

 

Doi amici la o terasa, la un paharel …două, trei…
– Ma, tu auzi greierele ala?
– Da, il aud.
– Ma duc sa-l omor!
– Lasa-l dom’le in pace, ce-ai cu el?!
– Face politica!
– Ba, tu esti nebun?!
– Pai n-auzi cum canta “Crin-Crin, Crin-Crin”?!

2bangkok-restaurant-riverside-terrace-1

1RivaH04

3mg_2648-copy

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 10