Terminalul 2 din München, cel mai bun din lume

Potrivit unui nou sondaj Skytrax efectuat printre aproape 14 milioane de călători, terminalul 2 de la Aeroportul München este cel mai bun din lume. Bavarezii au punctat în special prin comfort și prin gânduri practice.

Călătoria cu avionul poate fi obositoare, iar aeroporturile au și ele un rol decisiv în această experiență precum și în nivelul de stres resimțit. Pe aeroportul de la München terminalul 2 oferă un comfort deosebit de ridicat. Cel puțin așa ne spune rezultatul sondajului “Skytrax World Airport Awards”, care a fost efectuat printre 14 milioane de călători.

În cadrul sondajului efectuat la nivel mondial, aeroportul de la München a obținut în final locul patru, iar cel de la Frankfurt locul zece. Aeroportul câștigător este aeroportul Singapore, care s-a clasat în fața celui din Tokyo, Japonia.

Zone de odihnă, scaune rabatabile, cel mai mare program de divertisment precum și facilități de lucru prietenoase dotate cu Wi-Fi, prize electrice și mufe USB sunt factori care se pare că au contat foarte mult pentru călători. În afară de asta există facilități de așteptare pentru familii cu copii. Chiar și cei practici vor fi mulțumiți pentru că cine aterizează la München și dorește să se împrospăteze poate să facă un duș. Acest aspect este practic în special pentru cei cu zboruri de legătură. În afară de asta, timpii de check-out sunt reduși, pentru ca cei cu zboruri de legătură să poată ajunge cât mai repede în alte zone ale aeroportului.

Pe locul doi în clasament se află London Heathrow, cu terminalul 5. Anterior aeroportul englez era cel mai bine cotat din clasament. În spatele lor urmează pe locul trei aeroportul Changi din Singapore, cu terminalul 3. Apoi Londra se remarcă din nou terminalul 2 de la Heathrow, urmat de Barajas (Madrid) cu terminalul 4 și terminalul internațional din aeroportul Haneda (Tokyo, Japonia).

Prin intermediul unei construcții noi care a fost finalizată în aprilie 2016 la München, capacitatea aeroportului a fost mărită la 36 de milioane de pasageri anual. Un număr de 27 de aeronave pot fi parcate în terminalul 2. Nici unul din aceste locuri nu are nevoie de transfer cu autobuzul. Iar acest aspect îmbunătățește considerabil comfortul călătorilor.

http://www.n-tv.de/reise/Muenchner-Terminal-2-zum-weltbesten-gewaehlt-article19747785.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 39