”Terminator” termină cu reality show-ul preluat de la Trump, care încă primește bani pentru serial

Devenit președinte al Statelor Unite, Donald Trump nu a încetat să-l critice pe succesorul său și emisiunea pentru audiențele scăzute.

Actorul și fostul guvernator de California, în vârstă de 69 de ani, faimos pentru expresia ”I’ll be back” (Mă voi întoarce), rostită în filmul “Terminator”, a declarat inițial pentru revista Empire că nu plănuiește să revină în emisiune nici în cazul în care creatorul acesteia, Mark Burnett, i-o va cere.

“Am iubit fiecare secundă din munca mea cu NBC și Mark Burnett. Toată lumea, de la celebrități la echipa de emisie până la departamentul de marketing, merită nota maximă și aș mai lucra cu ei, cu siguranță, într-un program care nu are această moștenire”, a explicat Schwarzenegger într-un comunicat publicat vineri de mass-media din Statele Unite.

“Cu Trump implicat în spectacol, oamenii nu doresc să participe, fie ca spectatori, fie ca sponsori sau un alt mod pentru a sprijini emisiunea”, a explicat Schwarzenegger pentru Empire imperiu anterior în cursul zilei. “Este un moment marcat de clivaj acum și emisiunea se află prinsă în toate aceste diviziuni”.

Actorul spune că întotdeauna a primi aprecieri pozitive cu privire la performanțele sale. Dar, potrivit lui, oamenii nu mai pot viziona spectacolul atunci când văd că apare pe generic numele lui Donald Trump ca producător executiv.

“Când oamenii au aflat că Trump este încă implicat în calitate de producător executiv și încă primește bani din emisiune, jumătate dintre ei au început să o boicoteze”, a explicat actorul.

NBC, rețeaua de televiziune din SUA care difuzează emisiunea, nu a comentat decizia lui Schwarzenegger. Nu este clar dacă
spectacolul va fi reînnoit cu un alt prezentator, scrie DPA.

Donald Trump, gazda emisiunii din 2008 până în 2014 (14 serii filmate), și Schwarzenegger s-au înfruntat pe Twitter când cifrele de audiență au scăzut.

“Au angajat un star de cinema, Arnold Schwarzenegger, să mă înlocuiască. Și am văzut ce s-a întâmplat, o scădere vertiginoasă a audiențelor, un dezastru total”, a comentat Trump la 2 februarie.

“Vreau să mă rog pentru Arnold și pentru audiențele sale, OK?”, a adăugat el, provocând râsete în timpul unui mic dejun național de rugăciune, care a reunit reprezentanți aleși din ambele tabere politice și la care participa și Burnett.

“Donald, am o idee: de ce nu înlocuim rolurile?”, a reacționat actorul într-un scurt video. “Oamenii vor putea să doarmă din nou liniștiți”.

Ratingul a scăzut sub 4 milioane de telespectatori în luna ianuarie, față de 6,5 milioane de euro la primul episod al ultimului sezon al lui Donald Trump, acum doi ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =