Termoficare SA se mandreste cu 800 de apartamente racordate in doi an

 

agent-termic-png 

Termoficare SA Oradea anunta cu mandrie ca numarul de clienti racordati la sistemul sau centralizat a crescut imbucurator in ultimii doi ani, mai exact, 800 de apartamente noi au cerut sa fie racordate la sistemul de incalzire. Pe langa aceste apartamente, Termoficare SA a mai adaugat in retea15 unități industriale de producție, două școli, Spitalul Județean, mai multe unități medicale și 55 de consumatori casnici noi.

Pe langa acestea, conform datelor furnizate de operatorul de termoficare, aproximativ 90 de consumatori casnici care au dorit debransarea au cerut reconectarea la sistemul municipal. Unii dintre clientii importanti ai Termoficare SA sunt complexele rezidențiale Prima – cel din Nufărul și cel din Cantemir, o parte din blocurile noi dar și Catedrala Ortodoxă.

Planurile pentru acest an includ de asemenea noi clienti, depre care conducerea Termoficare SA a anuntat ca a negociat deja cu noi clienti, printre care si centrul comercial de pe Decebal, si alte apartamente noi.

Nu vom scapa insa de avarii, in 2017, operatorul va relua săpăturile pe mai multe străzi din oraş, pentru înlocuirea reţelelor de alimenare cu apă caldă şi încălzire, în contul proiectelor cu finanţare europeană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 77 =