Tesla adaugă opțiunea unei prelate pentru Model 3

Tesla a început să includă accesorii pentru Model 3 în magazinul său online, compania oferă printre altele două modele de prelate, una pentru exterior, cealaltă pentru interior, pentru viitorii proprietari de Model 3, care sunt interesați de protejarea stratului exterior de vopsea.

Noua prelată “stretch satin” pentru Model 3 cu geantă de depozitare “se potrivește ca o mănușă”, potrivit descrierii produsului de pe magazinul online al companiei. Tesla spune că prelata poate fi cumpărată în versiune de interior pentru 300 de dolari sau de exterior pentru 350. Prelata Model 3 pentru exterior este fabricată din două straturi durabile de poliester țesut în combinație cu un strat intermediar de „Thermoplastic Polyurethane”. Combinația asigură cea mai bună impermeabilitate de pe piață, spun cei de la Tesla.

Similar cu prelatele protectoare aftermarket pentru Model S, cele pentru Model 3 sunt prevăzute cu deschideri pentru mufa de încărcare, ceea ce permite ca vehiculul să fie alimentat în timp ce este protejat de intemperii. Pe măsură ce Tesla continuă să dezvolte producția și se pregătește să livreze mii de unități din Model 3, trebuie să ne așteptăm să vedem cum se lansează o varietate de accesorii pentru acestea în următoarea perioadă.

Deși majoritatea deținătorilor de rezervări pentru Model 3 nu vor primi vehiculul în următoarele luni, acest lucru nu i-a oprit pe alții să cumpere deja accesorii. Multe din accesoriile lansate pentru model S s-au epuizat rapid. Și ar putea dura luni de zile până să revină pe stoc. Pentru Model 3 situația va fi chiar mai gravă.

http://www.teslarati.com/tesla-model-3-car-cover-accessory-online-store/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =