Tesla aduce Model 3 în mai multe magazine din SUA

Alte cinci showroom-uri Tesla vor avea onoarea de a prezenta Model 3 privitorilor, pe măsură ce compania continuă să promoveze acest automobil electric de buget pe toate piețele importante din Statele Unite. Vizitatorii showroom-urilor Tesla din San Diego, Dallas, Washington, Newport Beach sau Scottsdale vor avea oportunitatea de a simți pe pielea lor experiența unui Model 3.

Showroom-ul Tesla din San Diego – Westfield va fi gazdă pentru un Model 3. Indivizii interesați vor putea să stea în interiorul autoturismului pe întregul program al magazinului. Locuitorii din sudul Californiei vor avea oportunitatea de a vedea un Model 3 la showroom-ul Tesla Fashion Island din prestigiosul Newport Beach. Producătorul de automobile electrice condus de Elon Musk are exemplare din Model 3 expuse în diferite locații din California, inclusiv showroom-ul Century City din Los Angeles sau Walnut Creek, San Jose, Palo Alto.

În plus față de locațiile care vor avea Model 3 expus, Tesla vrea să aducă noul model și la magazinul Kierland Commons din Scottsdale, Arizona precum și la showroom-ul de pe coasta de Coasta de Est, la Washington DC. În mod ironic, unul dintre statele care interzice brandului Tesla să își vândă mașinile direct către clienți din statul respectiv este Texas, care va beneficia de un Tesla Model 3 la showroom-ul din Dallas.

https://www.teslarati.com/tesla-model-3-showroom-san-diego-dallas-dc-scottsdale/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =