Tesla amână a doua oară obiectivul de producție pentru Model 3

Imagini pentru Tesla model 3

Producătorul de automobile electrice are acum planuri pentru a produce 5000 de vehicule pe săptămână până la finalul trimestrului al doilea.

Tesla a amânat recent pentru a doua oară obiectivul de producție pentru noul său Model 3, dezamăgind astfel investitorii chiar în momentul în care declara că a înregistrat progrese notabile în depășirea provocărilor majore din producție care au afectat numărul de exemplare produse.

Producătorul de automobile electrice condus de Elon Musk a declarat că va construi circa 2500 de Model 3 pe săptămână până la finalul primului trimestru, deci jumătate din numărul promis inițial. În locul acestei cifre, Tesla spune că are obiectivul de a atinge 5000 de Model 3 pe săptămână până la finalul celui de-al doilea trimestru. Amânarea a provocat scăderea valorii acțiunilor cu două procente în comerțul post-bursier.

Model 3 este critic pentru succesul Tesla pe termen lung, pentru că este cea mai accesibilă dintre toate mașinile produse vreodată de companie și singura capabilă să transforme vehiculul electric dintr-un produs de nișă într-unul pentru buzunarul oricui. Construirea vehiculului și livrarea lui fără întârzieri este de asemenea critică, pe măsură ce compania pierde bani și face asta într-un ritm accelerat. Amânările cresc riscul ca deținătorii de rezervări să își vrea banii înapoi.

https://www.independent.co.uk/news/business/news/tesla-model-3-launch-date-production-target-sedan-investors-elon-musk-a8141111.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 40