Tesla dezminte zvonurile privind probleme de aprovizionare

Odată ce producția Tesla Model 3 a fost demarată și este într-o continuă dezvoltare, CEO-ul Elon Musk va avea mult de furcă pentru a se asigura că totul este la locul său. O problemă pe care o firmă de cercetare a dezvăluit-o recent este faptul că există o ofertă limitată de ecrane ce urmează a fi incluse în consola automobilului.

JL Warren Capital, o firmă de cercetare orientată spre piața chineză, a emis un raport în care explică existența unor blocaje din lanțul de aprovizionare pentru Model 3. Aceștia au menționat în raport că există întârzieri în livrarea ecranelor pentru consolele centrale. Japan Display (6740 JP) sunt cei care produc ecranele pentru Model 3. TPK (3673 TPE) și Lens Technology (300433 SHE) sunt furnizorii care laminează aceste paneluri. Chiar dacă firma de cercetare se așteaptă ca decalajul din livrare să se rezolve în cele din urmă, există în prezent întârzieri semnificative în livrarea către fabrica din California.

Cele trei companii care se ocupă de dezvoltarea ecranelor, Japan Display, Lens Technology și TPK, au sediul în Japonia, China și Taiwan, conform celor de la Forbes. Procesul de producere a ecranelor este estimat la aproximativ o lună de zile.

În ciuda raportului, un purtător de cuvânt al Tesla a dorit să dezmintă informațiile, menționând că sunt false în totalitate. Nu există nici un fel de probleme legate de aprovizionarea cu ecrane pentru Model 3. Tesla a mai adăugat că Japan Display nici măcar nu este un furnizor al Tesla.

JL Warren Capital a urmărit lanțul de aprovizionare cu display-uri LCD ca un mod de aproximare a stării producției Tesla Model 3 și felul în care se dezvoltă odată ce ne apropiem de sfârșitul acestui an. Firma anticipează că Tesla va primi circa 25.000 de ecrane acum și în luna septembrie, iar apoi 15.000 pe lună până la finalul anului. Aceste predicții sunt aproximativ egale cu obiectivul lui Musk de a produce 20.000 de unități de Model 3 în luna decembrie.

http://www.teslarati.com/model-3-display-screen-supply-lag-absolutely-false/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 80