Tesla Energy alimentează “casa viitorului” la LA Auto Show

Producătorul auto cu sediul în California, Tesla, atrage toată atenția în cadrul LA Auto Show prin prezentarea a ceea ce se numește “House of the Future” Și mult discutatul Tesla Model 3.

Deși constructorul este incontestabil cunoscut pentru vehiculele sale complet electrice, Tesla caută de asemenea să educe participanții la show, care are loc între 1 și 10 decembrie la Los Angeles Convention Center, despre cum se poate genera, stoca și utiliza energie regenerabilă în orice gospodărie. Un model miniaturizat al unei case, localizat la standul expozițional al Tesla, din hala sudică, are rolul de a educa publicul cu privire la beneficiile utilizării unei unități Powerwall de stocare a energiei pentru acasă și panouri solare Tesla, în timp ce servește ca și sursă de alimentare pentru un Model S, X sau E.

Casa viitorului de la Tesla demonstrează angajamentul companiei pentru a deveni o companie energetică integrată pe verticală. CEO-ul Tesla, Elon Musk, a anunțat în 2015 că, compania va crea o subdivizie concentrată pe construirea de produse energetice, inclusiv unităi de stocare energie, pe bază de baterii, destinate gospodăriilor – respectiv gama Powerwall și Powerpack. Tesla nu este doar o companie automobilistică, este o companie care aduce inovație în sectorul energetic, a declarat Musk la vremea aceea. Tesla Energy este un pas critic în misiunea de a da naștere unei generații complet lipsită de emisii.

Tesla Energy is powering this “House of the future” at the LA Auto Show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 64