Tesla Gigafactory din Nevada depășește 1,3 miliarde în costuri

 


Tesla a înaintat 112 cereri pentru clădiri noi destinate fabricii sale Gigafactory din Nevada, cifră valabilă doar pentru anul 2017. Producătorul de mașini electrice a mai investit recent 380 de milioane de dolari, ducând suma finală la 1,3 miliarde.

Noile permise de construcție emise de firma condusă de Elon Musk au însemnat că, dezvoltarea actuală a Gigafactory 1, cu Tesla adăugând o serie de extensii la structurile existente și facilitățile in-house. După cum raportează cei de la BuildZoom, o tendință este evidentă în permisele emise de Tesla în 2017 care corespund îmbunătățirilor aduse facilităților de producție aflată deja în operațiuni.

Pe parcursul anului 2017 un număr de 50 din 112 permise au fost emise de producătorul de automobile electrice, iar acestea au fost adăugiri realizate structurilor anterioare, inclusiv zona de răcire și laboratorul de micro-rețele. Îmbunătățirile au fost de asemenea implementate pentru secțiunile F și G. Costul total al acestor îmbunătățiri este estimat la 166 de milioane.

După cum ne dezvăluie permisele emise de companie în 2017, Tesla a optat pentru a adăuga un laborator metrologic în cadrul fabricii din Nevada. Această adăugire în special este remarcabilă din moment ce echipamentul metrologic este utilizat în principal în industria auto pentru a asigura faptul că, componentele asamblate pe linie sunt construite în concordanță cu măsurători precise.

Tesla Gigafactory in Nevada tops $1.3 billion in construction costs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 41 =