Tesla lansează baterii portabile și superchargere pentru telefoane mobile

Tesla a lansat un model de baterie portabilă, numită “Powerbank” și un Desktop Supercharger chiar la timp pentru sezonul sărbătorilor, încărcat de cumpărături. Noile accesorii au fost adăugate în magazinul online al companiei și a fost orientat spre utilizatorii de dispozitive mobile care au nevoie de ceva mai multă energie.

În centrul Powerbank-ului de la Tesla este o singură celulă de baterie litiu ion 18650 care cel mai probabil a devenit cunoscută ca și fundația pentru pachetele de baterii pentru Model S și Model X. Mașinile de top de la Tesla includ mii de astfel de celule 18650 care sunt împachetate în module individuale pentru a oferi vehiculelor autonomie sporită și performanțele pentru care au devenit cunoscute în toată lumea. Dar în loc să aibe o capacitate de 100 kWh, suficientă energie pentru a deplasa un vehicul de peste două tone pe o distanță de 450-500 de kilometri, Powerbank-ul poate alimenta dispozitivul dvs mobil, pe bază de iOS sau Android, cu o capacitate totală de 3350 de mAh.

Bateria portabilă vine pe piață la un preț de 45 de dolari și este concepută și inspirată de monumentul Tesla Supercharger de la Tesla Design Studio. Dispozitivul mai oferă o mufă integrată de USB, un port Apple lightning și micro USB detașabil, un circuit de eficiență ridicată pentru a oferi utilizatorului capacitatea maximă posibilă.

Pe lângă bateria portabilă, Tesla mai oferă un supercharger de birou, care este în esență un dispozitiv Supercharger miniaturizat, destinat dispozitivelor mobile. Tesla subliniază că accesoriile au fost modelate de pe aceleași schițe 3D care au fost folosite pentru a construi stațiile de încărcare Supercharger.

Tesla launches “Powerbank” and Desktop Supercharger for mobile devices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7