Tesla Model 3 ajunge în showroom-urile din LA

 

Magazinele Tesla din Los Angeles și Palo Alto (California) au debutat cu ceva special, cele două showroom-uri devenind primele din SUA care să ofere Tesla Model 3 la vedere. Se marchează astfel momentul când constructorul auto cu sediul în Silicon Valley aduce Model 3 în magazinele retail pentru publicul larg, un semn că Tesla este pregătit să majoreze numărul de comenzi pentru acest automobil.

Vizitatorii care vor trece pragul magazinului Tesla din Stanford Shopping Center din Palo Alto și Century City Mall din Los Angeles, piețe principale pentru livrări Model 3, vor avea oportunitatea de a-l vedea, de a sta în el, de a experimenta felul în care se simte acest automobil electric pentru bugetul tuturor. Debutul a provocat agitație printre participanții la un eveniment privat ce a avut loc joi seara la un magazin Tesla, mulți entuziaști au postat fotografii de la eveniment pe platformele de social media.

În multe feluri debutul Model 3 atât la Stanford cât și la showroom-ul de la Century este un semn extrem de favorabil pentru Tesla și pentru baza sa de consumatori care este tot mai mare. Timp de multă vreme, compania s-a abținut de la a promova Model 3, pe care l-a catalogat ca fiind inferior modelului mai scump, Model S și a subliniat timpul de așteptare mult mai ridicat din cazul modelului mai ieftin.

Chiar și CEO-ul Tesla, Elon Musk, a împins eforturile anti-promovare ale companiei, amintind în mod explicit clienților faptul că Model 3, în ciuda faptului că este cel mai nou model din gama Tesla, nu are parte de specificații superioare comparativ cu nici un alt model din gamă, care vin cu prețuri mult mai ridicate. Musk a precizat și faptul că el personal va continua să conducă Model S chiar și după lansarea oficială a Model 3.

Tesla Model 3 makes its way to showrooms in LA and SF Bay Area for public viewing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 20