Tesla Model 3 ar fi fost produs în peste 300 de exemplare de test

Au apărut pe internet fotografii cu un Tesla Model 3 care indică că este exemplarul cu numărul 316 care să iasă pe poarta fabricii, conform numărului VIN care se termină în “000316”.

Cu 316 exemplare de Model 3 care au fost deja produse, se confirmă spusele lui Elon Musk care a declarat recent că producția merge ca pe roate și este înaintea programului inițial, iar Tesla a făcut eforturi uriașe care au condus la producerea primului exemplar.

Tweet-ul inițial al lui Musk despre extinderea exponențială a producției Model 3 vorbea despre faptul că până la 1 august vor fi disponibile doar 100 de exemplare, apoi 1500 până în septembrie și 20.000 pe lună până în decembrie.

Cu toate acestea, având în vedere aceste indicii apărute recent, cifrele ar putea ajunge să fie mult mai mari față de estimările inițiale. Forografiile dezvăluie anumite detalii intrigante, cum ar fi posibila existență a unei mufe automate de încărcare. Alți utilizatori care au privit fotografiile speculează cu privire la designul roților, spunând că jențile gri care se văd în poze ar putea fi doar niște capace care să se schimbe odată ce ajung să fie zgâriate.

http://www.teslarati.com/tesla-model-3-vin-over-316-cars-produced/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 53