Tesla Model 3 va avea opțiune de Smart Air Suspension

Cumpărătorii de Tesla Mode 3 care așteaptă să apară pe piață configurația cu motor dual, care este de așteptat să sosească la mijlocul anului 2018 vor fi recompensați cu opțiunea Smart Air Suspension.

CEO-ul Elon Musk a confirmat, prin intermediul unui răspuns oferit pe Twitter lui Ryan McCaffrey – gazda emisiunii online “Ride The Lightning: Tesla Motors Unofficial Podcast” și în același timp deținător al unei rezervări pentru Model 3 – că va exista în curând un sistem de suspensie dinamică care poate fi ajustat prin intermediul touchscreen-ului de la bord. Sistemul va fi lansat împreună cu versiunea de Model 3 cu două motoare, ce va sosi anul viitor.

Smart Air Suspension de la Tesla este un sistem ce a fost introdus ca și un upgrade opțional pentru Model S atunci când vehiculul a fost lansat pentru prima dată în 2012, dar compania l-a transformat de atunci într-o dotare standard atât pentru Model S cât și pentru SUV-ul Model X.

Sistemul funcționează pe bază de locație și permite vehiculului să ajusteze automat înalțimea suspensiei în locații accesate frecvent, unde este necesară o înalțime sporită, spre exemplu. Acest lucru s-ar putea petrece de exemplu pe o șosea abruptă pe drumul către locul de muncă sau acasă, la fel ca și în cazul denivelărilor care au scopul de a reduce viteza. Odată ce șoferul setează suspensia vehiculului la o înălțime “mare” sau „foarte mare” prin intermediul ecranului sensibil la atingere, mașina va ține minte setările și se va lăsa automat mai jos odată ce vehiculul depășește regiunea sau tronsonul presetat, îmbunătățind astfel proprietățile aerodinamice și implicit autonomia.

http://www.teslarati.com/tesla-model-3-smart-air-suspension-option-dual-motor-configuration/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 7